Ongerustheid over stomerij blijft

Archieffoto: 112bollenstreek

Noordwijk – Bewoners van een appartementengebouw in de Prins Bernhardstraat blijven ongerust over de stomerij op de begane grond van hun gebouw. Er brak al drie keer brand uit en ook zou de stomerij PER gebruiken, een kankerverwekkende stof. Een van de bewoners bracht dit in tijdens de raadsvergadering donderdag. Deze PER stond deze week tijdelijk buiten opgeslagen onder een zeil en kinderen kropen er onder. Volgens burgemeester Rijpstra mag deze stof niet buiten staan, maar is het in Nederland wel toegestaan om het te gebruiken. Wat betreft de stomerij en het gebruik van PER kan de burgemeester volgens wet- en regelgeving niet ingrijpen. De industriële was, van hotels, is wel verplaatst naar Noordwijkerhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in