“Parkeerterrein station Voorhout geschikt als transferium voor Noordwijk”

Archieffoto Andrea Geijteman

Noordwijk – Het parkeerterrein bij het treinstation van Voorhout is prima geschikt als transferium voor Noordwijk. Op zondag staat dit parkeerterrein toch leeg. Dat meldde de politieke partij Lijst Salman Noordwijk dinsdag tijdens een commissievergadering waar gesproken werd over 80.000 euro extra om plekken voor een transferium te onderzoeken. Eerder werd al 250.000 euro goedgekeurd om onderzoek te doen naar parkeergarages voor Huis ter Duin en het Vuurtorenplein. In het onderzoek wordt nu ook gekeken naar een transferium om de grote drukte op piekdagen op te vangen. Of Voorhout wordt meegenomen in het onderzoek is niet bekend.

Aanvulling:

In de begroting van de gemeente Teylingen is juist opgenomen dat wordt onderzocht of deze locatie bebouwd kan worden. Daarvoor bestaan al enkele jaren concrete plannen, die echter vanwege de crisis uitgesteld werden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in