Pesthuis: ontvlechten en vlottrekken, aldus college

Foto Fred van der Bent

Noordwijkerhout – Als het aan B&W ligt, wordt bij de ontwikkeling van het Pesthuis op Landgoed in den Houte (het Bavoterrein) gekozen voor “ontvlechten en vlottrekken”.

Omdat carnavalsvereniging de Keiebijters en de Dierenhoeve niet tot elkaar kwamen in de gezamenlijke ontwikkeling van het Pesthuis, menen burgemeesters en wethouders dat het het beste is om het plan van de Keiebijters af te wijzen. Wel helpt de gemeente de carnavalsvereniging bij het zoeken naar vervangende huisvesting. Ze moeten binnenkort het Bavo-hoofdgebouw verlaten. Het plan van de Dierenhoeve kan volgens B&W verder worden ontwikkeld.

De politiek praat op 31 oktober over het collegevoorstel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in