Puur wil voetbalfeestje

Noordwijk/Noordwijkerhout – Dat de eerste voetbalwedstrijd in Nederland in Noordwijk plaats vond, moet gevierd worden, vindt de politieke partij Puur Noordwijk. Ze hebben er schriftelijke vragen over gesteld aan het college van B & W. Het NRC schrijft in een voorpublicatie over het boek ‘Hoe voetbal verscheen in Nederland’ dat de eerste voetbalwedstrijd in Nederland in 1789 was op de Gooweg. Puur schrijft dat het volgend jaar 230 jaar geleden is geweest dat die wedstrijd gespeeld werd. Volgend jaar vinden er in Noordwijk allerlei evenementen plaats in het kader van het themajaar ‘Cultuur en Verbinden’ en daar past het volgens de partij in. Ze willen ook dat de schrijvers in Noordwijk worden uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in