Rechtszaak over bordeel in Hillegom

Hillegom – De gemeente Hillegom heeft opzettelijk de komst van een bordeel aan de Leidsestraat tegen gehouden. Dat meldde Hillegommer Twan Looijmans maandag in een hoger beroep zaak voor de Raad van State in Den Haag. In 2015 werd al een aanvraag ingediend voor een seksinrichting. Dat werd afgewezen en daarna werd de procedure volgens Looijmans gerekt zodat het bestemmingsplan gewijzigd kon worden. Volgens het nieuwe bestemmingsplan mag de vestiging van een bordeel niet meer. Volgens Looijmans mag dit niet en hij vindt ook dat er met twee maten wordt gemeten want brouwerij Klein Duimpje mag volgens het bestemmingsplan ook niet, maar kreeg wel toestemming. Volgens de gemeente is Looijmans ingelicht over het gewijzigde bestemmingsplan, maar maakte hij geen bezwaar. De uitspraak van de Raad van State is over een paar weken.

Dit bericht is gemaakt dankzij informatie van mediapartner Omroep West.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in