Recordopbrengst voor kerkenveiling De Zilk

Dit jaar geen kerkenveilingen maar een geschenkencatalogus

De Zilk – De kerkenveiling ten bate van de H. Hartkerk De Zilk, vrijdag, heeft een recordopbrengst van ruim € 63.000 opgeleverd.

Onder het motto “Geef onze Zilker kerk toekomst” werden in de Duinpan 465 kavels geveild. Een 4 daagse Dreamtrip voor 2 personen naar Marrakesh (Marokko) werd verkocht voor 260 euro. Acht kaarten voor een 8 gangen diner voor 2 in de druivenkas bij Hans Meskers werden gretig afgenomen.

Kort na middernacht werd de opbrengst van veiling, advertenties, bollenpakketten, lotenverkoop en schenkingen bekend gemaakt en bleek een recordbedrag van ruim € 63.000 te zijn bereikt. Vorig jaar bleef de teller steken bij het ook prachtige bedrag van € 61.600.

1 REACTIE

  1. ik hoorde van iemand over de veiling. de dame heeft in de Ziolk gewoon en ik heb vorige week de bollenroute gelopen door de Zilk. bij de dame zag ik de tulpen in voor en achtertuin en ze vertelde dat haar zus, die in de Zilk woont, ieder jaar 2 pakketten besteld met een goed doel. ik ben een buitenstaander en zou graag willen weten of voor mij dit ook mogelijk is.
    mvg groeten
    Carla uit Koudekerk a/d Rijn

    ik heb mijn website hieronder gezet waar ik vandaag een blog over die tuin heb geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in