Records sneuvelen bij Loop tegen Kanker

Foto: Lopen tegen Kanker

Warmond – Twee records zijn er zondag gebroken bij 8e Loop tegen Kanker in Warmond. Het aantal deelnemers was 2121 en de opbrengst was 30.000 euro, nog nooit werden betere resultaten geboekt. Bij de opbrengst komt nog het bedrag opgehaald door leerlingen van het Rijnlands Lyceum die een sponsorloop hielden. Nieuw dit jaar was een wandeltocht van 20 kilometer. Verder waren er een wandeltocht van 10 km, een gezinsloop en twee afstanden voor hardlopers. De opbrengst ging naar diverse organisaties zoals hospices, inloophuizen, stichting de jonge weduwe en Zingen voor je Leven. Ook heeft de Loop tegen Kanker een eigen wensenfonds, waaruit mensen gesteund en verrast worden. Zoals een ongeneeslijk zieke vrouw die een weekend weg mag als huwelijksreis, zie het filmpje hieronder.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in