’s Heeren Loo helpt medewerkers met stoppen met roken

Noordwijk – Zorginstelling ’s Heeren Loo biedt in de maand oktober alle medewerkers de training stoppen met roken van Allen Carr aan. ’s Heeren Loo vergoedt de kosten. Het bedrijf
doet dat volgens eigen zeggen omdat het belangrijk is dat medewerkers gezond zijn en gezond blijven. Vooral in de zorg is een goed voorbeeld belangrijk. De training is er op gericht om in één dag te stoppen met roken. Tijdens de training gaat men niet in op alle gezondheidsredenen om te stoppen, maar juist op alle redenen om wel te roken. Daarmee doorziet een deelnemer zijn verslavingsprincipe. Tijdens de training mag een deelnemer gewoon blijven roken. Aan het einde van de training rook je je laatste sigaret, is de voorspelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in