Dahliashowtuin CNB naar Tulperij in Voorhout

Anja Jansze (De Tulperij) samen met Richard Walkier en Dave van Schie (Dahlia vertegenwoordigers CNB)

Voorhout – De CNB Dahliashowtuin is in 2019 te bezoeken bij De Tulperij in Voorhout.  De CNB heeft voor deze plek gekozen omdat het een mooie locatie is, goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid. Waar De Tulperij zich richt op de (buitenlandse) consument wil CNB juist de mensen uit de sector ontvangen. De liefde voor de dahlia is bij Daan en Anja Jansze van de Tulperij vorig jaar tijdens het Holland Dahlia Event ontstaan. Ze waren onder de indruk van de hoeveelheid kleuren, vormen en mogelijkheden en wilden daar wat mee doen. Afgelopen jaar heeft CNB bijna 600 soorten dahlia’s geshowd, dus de Tulperij wilde de showtuin graag een plek bieden. De CNB Dahliashowtuin is naar verwachting geopend van eind juli t/m begin oktober 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in