Sassenheimse Flierefluiters winnen dweildag in Sneek

Sassenheim – Dweilorkest de Flierefluiters scoorde goed tijdens de derde deelname aan de Sneeker Dweildag. Ze wonnen zaterdag goud. Eerder dit jaar werd er al gewonnen in Hulst en Katwijk. Maar liefst 30 dweilorkesten namen deel aan het dweilorkestenkampioenschap in Sneek. De 16 Sassenheimse heren brachten een vernieuwend repertoire met nummers van Adele, ABBA, Het Goede Doel en Taio Cruz. De juryleden, die de 3 optredens beoordeelden, konden de stijl en interactiviteit van de Flierefluiters waarderen. De Flierefluiters gaan zich nu richten op de opnames die ze eind oktober op de agenda hebben staan. Vervolgens worden de voorbereidingen getroffen voor het jubileumjaar in 2019, wanneer de Flierefluiters 15 jaar bestaan. In 2019 wordt ook het eigen festival Blazen aan de Haven in Sassenheim weer georganiseerd, na een succesvolle editie in 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in