Scouting en zendamateurs samen op Jamboree

Sassenheim – Scouting Nederland heeft ook dit jaar weer de Jamboree On The Air (JOTA) en de Jamboree On The Internet (JOTI) georganiseerd. Van vrijdag tot zondag probeerden Nederlandse scouts, via radio- en internetverbindingen contact met honderdduizenden andere scouts in binnen- en buitenland te krijgen. Wereldwijd namen bijna 800.000 Scouts in ruim 150 landen deel aan het evenement.

Ook Scouting Scojesa deed mee aan de JOTA. Tientallen scouts legden verbindingen met hun collega’s over de hele wereld. Daarvoor konden ze de kennis en apparatuur van de zendamateurs van de VERON Afdeling Leiden gebruiken.

Er werd een 15 meter hoge zendmast op het scoutingterrein gebouwd. Behalve per radio werd ook contact gelegd via het internet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in