Sjors gaat kinderen weer aan het sporten helpen

Noordwijk – Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Noordwijk ontvangen volgende week weer het Sjors Sportief/Creatief boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waar leerlingen zich voor kunnen inschrijven om zo (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Vorig schooljaar schreven zich maar liefst 500 kinderen in.  Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Vanaf 11 oktober 15:00 uur kunnen de basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 zich inschrijven voor activiteiten via www.sjorssportief.nl.

Kinderen uit de gemeente Noordwijk kunnen kennismaken met meer dan 80 activiteiten zoals atletiek, badminton, dansen, paardrijden, turnen, scouting, tennis en nog veel meer sportaanbod. Ook aan de creatieve kinderen is gedacht, denk hierbij aan tekenen, schilderen, knutselen, muziek maken, theater en musical kennismakingslessen. Kortom keus genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Inschrijven kan het hele schooljaar door.

Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in