Sneller bouwen op het BAVO-terrein

Noordwijkerhout – Niet 40 woningen per jaar, maar 120 tot 160 woningen worden er gebouwd op het BAVO-terrein. B & W van Noordwijkerhout zijn akkoord met een hoger bouwtempo op het voormalig zorgterrein. De ontwikkelingscombinatie Novaform-Trebbe had gevraagd om sneller te bouwen zolang de woningbouwbehoefte hiervoor aanwezig is. In totaal komen er op het BAVO-terrein 700 woningen in diverse categorieën. De verkoop start begin 2019. Met een hoger bouwtempo sluit Noordwijkerhout aan bij landelijk beleid om woningbouw te stimuleren. Ook past het binnen regionale afspraken.

1 REACTIE

  1. Als de huizen nu ook nog op een eerlijke manier worden toegewezen aan de kopers zonder vriendjes politiek deze keer zou dit netjes en eerlijk zijn. Helaas zal dit wel weer niet gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in