St. Cecilia Voorhout brouwt jubileumbier

Voorhout – Ter ere van het 100-jarig bestaan van muziekvereniging St. Cecilia Voorhout in 2019 heeft een groepje leden een uniek bier gebrouwen. Dit speciale jubileumbier wordt gebotteld op de feestdag van de heilige Sint Cecilia op 22 november.

De receptuur is door St. Cecilia zelf ontwikkeld en ingrediënten zijn uit Voorhout meegenomen om toegevoegd te worden in het brouwproces. Het resultaat moet een mooi bier met een alcoholpercentage van 7,5% worden. Het jubileumbier wordt speciaal gebotteld in grote flessen van 0,75 liter en is voorzien van een feestelijke champagnekurk met muselet. Van het bier worden 1.000 flessen gebrouwen.

Het jubileumbier kan worden besteld via www.stceciliavoorhout.nl/jubileumbier. Met de opbrengst wordt de muziekvereniging gesteund.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in