Start werkzaamheden Van Nispenpark

Schets van het nieuwe Van Nispenpark.

Hillegom – De gemeente Hillegom start met de werkzaamheden in het Van Nispenpark. Men begint met het markeren van bomen die gekapt gaan worden of die bewaard worden voor later terugplaatsing. Hiervoor komt een bomendepot in het plantsoen aan de N208/Sixlaan. Na de herfst van 2019 gaan de bomen terug naar het park. Het verwijderen van struikgewas en het kappen van bomen start half november en duurt naar verwachting 2 weken. In januari 2019 starten de herinrichtingswerkzaamheden. Het park wordt zo ingericht dat het een prettige plek is om in te verblijven. Er komt een thematische invulling. Zo maken ze het park geschikt voor activiteiten zoals theateroptredens, muziek- en dansuitvoeringen en mogelijkheden voor sport en spel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in