Stemmentellers en stembureauleden gezocht

Noordwijk/Noordwijkerhout – De nieuwe gemeente Noordwijk is op zoek naar mensen die het leuk vinden om op 21 november te helpen als stembureaulid of stemmenteller tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Op 24 plekken in Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk worden stembureaus ingericht waar kiezers hun stem kunnen uitbrengen. Om 07:00 uur begint de dag met het inrichten van het stembureau. Het bureau opent om 07:30 uur en sluit om 21:00 uur. Er wordt gewerkt in twee diensten; van 07:00 uur tot 14:00 uur óf van 14:00 uur tot 21:00 uur. Stemmentellers starten dan hun werk.

Stembureauleden en stemmentellers ontvangen een vrijwilligersvergoeding. Aanmelden kan via [email protected] onder vermelding van ‘stembureauleden’. Zet in de mail naam, adres en geboortedatum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in