Stichting Oud Sassenheim blij met visie over ruïne

Presentatie van de visie. Foto: provincie Zuid-Holland

Teylingen – De Stichting Oud Sassenheim (SOS) is blij en verrast met de gemeentelijke visie over de Ruïne van Teylingen. Die werd afgelopen week gepresenteerd en voor volgend jaar zomer moet er duidelijkheid komen. Een van de mogelijkheden is een groot landschappelijk ingebed tuinenpark annex expositieruimte. De SOS hoopt dat er snel een einde komt aan de al jaren durende impasse over de gebiedsontwikkeling tussen particulieren en de gemeente. In de meest verregaande optie zijn ook de bollenschuren van Gebr. Bergman en Westerbeek opgenomen. SOS hoopt op verbetering van zichtlijnen op de ruïne met name vanuit de Teijlingerlaan. De stichting wil graag een topattractie met internationale uitstraling.    

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in