Topjaar voor strandpaviljoens

Foto: archief

Noordwijk – Strandpaviljoens hebben zelden zo’n goed seizoen gehad als afgelopen jaar. Dat zegt Stephan van der Stee van Strand Nederland, de overkoepelende organisatie van strandondernemers. Dat meldt mediapartner Omroep West.

Met een zonnig voorjaar, hete zomer en een mooi najaar konden strandpaviljoens afgelopen seizoen hun geluk niet op. Daarnaast hebben mensen weer vertrouwen in de economie en geven ze meer uit. Strandpaviljoen Take2 op de Koningin Astrid Boulevard draaide afgelopen jaar ‘het beste seizoen ooit’. Na twintig jaar was dit het laatste seizoen voor eigenaar Harry van Duivenboden. Hij heeft zijn bedrijf verkocht. Ook nieuwkomer Beach had een uitstekende zomer, aldus eigenaar Eelco Dijk.

De keerzijde is dat er moeilijk personeel te krijgen is in de branche.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in