Verkiezingen: GroenLinks organiseert Duurzaamheidspodium

Bostjan van Hemel, foto Sandra Aartman

Noordwijk/Noordwijkerhout – Ter gelegenheid van de Gemeenteraadsverkiezingen organiseert GroenLinks Noordwijk op maandagavond 29 oktober het DuurzaamheidsPodium 2018.

Een avond met verhalen van mensen die hun eigen pad naar verduurzaming hebben gekozen. Zo komt Noordwijker Bostjan van Hemel vertellen over zijn ervaringen bij het verduurzamen van zijn eigen huis. Daarnaast worden inwoners en vertegenwoordigers van lokale organisaties, politieke partijen en verenigingen uitgenodigd om deel te nemen aan het interactieve Serious Gaming spel. Daarbij komen vragen aan bod als ‘Waar zou jij de duurzame energiebronnen plaatsen als je het voor het zeggen zou hebben?’ Iedereen mag meepraten en -spelen.

Het DuurzaamheidsPodium start om 20.00 uur in de Witte Kerk in Noordwijkerhout; toegang is vrij. Graag aanmelden via https://noordwijk.groenlinks.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in