Voorhout heeft eigen editie van Monopoly

Voorhout – Het wereldberoemde spel Monopoly heeft sinds deze week een eigen Voorhoutse editie. Supermarkt Plus van Dijk heeft in samenwerking met Identity Games International een Voorhoutse editie ontwikkeld. Er zijn duizend exemplaren geproduceerd. Via Facebook werd eerder gevraagd om straten of gebeurtenissen aan te melden. Zo zijn de kermis en het luchtkussenfestival in het spel terecht gekomen. Het spel is via een spaaractie van Plus van Dijk te bemachtigen. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt een klant een zegel. Een volle kaart staat gelijk aan een korting van 20 euro op het bordspel van 49,95 euro. De actie is al begonnen. Vanaf 1 december is het spel beschikbaar in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in