Vragen Lijst Salman over palen, museum en prijzengeld

Deze palen zijn er niet meer.

Noordwijk – Lijst Salman Noordwijk heeft vragen aan B & W gesteld over meerdere onderwerpen. Zo wil de partij weten waarom de bekende palen bij het Jeroensplein nog niet zijn verwijderd. In de najaarsnota staat een bedrag van 37.500 opgenomen voor vernieuwing museum Noordwijk. De partij wil weten of dit voor onderhoud is voor de sloopwoning aan de Nicolaas Barnhoornweg en zo ja, of de gemeenteraad dan offertes en factuur te zien krijgen. Een andere vraag gaat over meedoen aan een sport- en beweegonderzoek. Bij deelname belooft wethouder Van Duin kans op leuke prijzen. Lijst Salman wil een lijstje van collegeleden over uitgaven op dit gebied of andere traktaties.

1 REACTIE

  1. Er zijln toch wel anderen dingen die dringerer zijn dan palen bij Jeroen zoals parkeren in de Raadhuis str het vrachtverkeer in deze straat .Het harde rijden van de meeste auto’s die zijn toch belangrijker als een paar palen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in