Vragen over bouwpalen Endepoellaan

Warmond – Het CDA heeft schriftelijke vragen gesteld over bezwaren die omwonenden hebben tegen het bouwplan Endepoellaan. De partij reageert op een artikel op de website van de Teyding waarin gemeld wordt dat het bezwaar zich richt op de heipalen. Tijdens informatie-avonden over de bouw van de 28 woningen zou toegezegd zijn dat de heipalen geboord worden. Dat vinden de omwonenden uit de Endepoellaan en de Bijleveldlaan belangrijk omdat hun huizen grotendeels zonder fundering zijn gebouwd. Bij de sloop van bebouwing behorende bij Liduina ontstond al schade aan de woningen. Uit de bouwvergunning blijkt echter dat er toch heipalen worden geslagen. Het CDA wil weten hoe B & W dit gaan oplossen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in