Vragen over huisvesting arbeidsmigranten en overlast

Teylingen – Het CDA heeft schriftelijke vragen gesteld aan B & W over de huisvesting van arbeidsmigranten en de overlast die daar door veroorzaakt wordt. Het CDA stelde hier eerder vragen over en uit de antwoorden bleek dat de overlast beperkt was. De partij wijst in zijn vragen op een brief van een Voorhouter die meerdere meldingen gedaan zou hebben. Ook wordt gevraagd naar meldingen uit een huis in de kern van Sassenheim. Het CDA vraagt zich af of B & W wel handhaven waar het gaat om strijdig wonen van meerdere arbeidsmigranten op één adres. De christen democraten willen uitleg van B & W over de situatie dat er wel gehandhaafd wordt op tijdelijke bewoning op recreatiepark Watertuin en bij de huisvesting van arbeidsmigranten niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in