Vragen over stilgelegde reconstructie Zilkerduinweg

De Zilk – De politieke partij NZLokaal heeft schriftelijke vragen aan B & W gesteld over de gestaakte werkzaamheden aan de Zilkerduinweg. De reconstructie startte op 3 september, maar kwam op 28 september stil te liggen. De gemeenteraad was hierover vertrouwelijk geïnformeerd. De gemeente heeft het werk stil laten leggen omdat de aannemer nog niet heeft aangetoond dat zijn asfalt 60 jaar goed blijft. De gemeente heeft de indruk dat de aannemer een ontwerp heeft gemaakt dat niet te realiseren is omdat hij inmiddels een bedrag aan meerwerk heeft ingediend. Het werk gaat langer duren en het gaat de gemeente mogelijk meer geld kosten. NZLokaal stelt hier vragen over en wil weten waarom er geen waterdichte afspraken met de aannemer zijn gemaakt. Ook wil de partij weten wie voor de schade door de vertraging verantwoordelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in