Warmondse IJsclub deelnemer eerste NK voor schaatsclubs

Archieffoto @schaatspeloton

Warmond – De Warmondse IJsclub (WIJC) doet mee aan het eerste, officieuze Nederlands Kampioenschap voor schaatsclubs. Het kampioenschap is een idee van Sicco Janmaat, trainer van LottoNL-Jumbo. Het toernooi is de start van het nieuwe seizoen en de invulling is dat clubrijders en hun toppers in één toernooi rijden. De beste 14 schaatsclubs van Nederland mogen meedoen. Eind augustus stond WIJC 16e, maar door goede prestaties van Calvin van Klink en Yves Vergeer steeg de club twee plekken. Het toernooi vindt plaats op de schaatsbaan Thialf in Heerenveen en begint zaterdag om 13.30 uur.

De senioren die gaan deelnemen zijn: Romy Bakker, Loesanne van der Geest, Anne Letz en Lisa van der Geest, Calvin van Klink, Wouter en Sander van der Geer en Frans Biemond, de voorzitter van de WIJC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in