Werkbezoekdag in Teylingereind

Sassenheim – JustitiĆ«le jeugdinrichting Teylingereind doet op woensdag 21 november mee aan de Nationale werkbezoekdag.

Wie geĆÆnteresseerd is in werken bij Teylingereind of op interne school de Burcht, kan zich tot 14 november met een CV aanmelden via info@teylingereind.nl. De werkbezoekdag in Teylingereind is bedoeld voor mensen met een opleiding als Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Social Work, Pedagogiek of PABO. Naast groepsleiders en pedagogisch medewerkers zoekt Teylingereind ook regelmatig gedragswetenschappers en beveiligers.

De werkbezoekdag duurt van 10.30 tot 12.00 uur. De bezoekers krijgen een rondleiding en medewerkers van diverse afdelingen vertellen over hun werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here