Wethouders bij energiescan in Lisse en Noordwijkerhout

Lisse/Noordwijkerhout – Gemeenten in de regio hebben zich gecommitteerd om energiebesparing bij bedrijven te stimuleren. Dit doen zij door samen met Omgevingsdienst West-Holland een gratis energiescan met monitoring aan te bieden aan deze doelgroep. De gemeenten bepalen zelf hoeveel energiescans zij inkopen en waar zij de energiescans voor inzetten. Het project, dat in 2017 gestart is, is een succes. Tot nu hebben 239 bedrijven in de regio gebruik gemaakt van dit aanbod. De gemeente Lisse heeft 20 energiescans ingekocht. Wethouder Jeanet van der Laan en raadslid Gerrit Meiland liepen mee met een energiescan bij restaurant De Engel. De Noordwijkerhoutse wethouder Bilars deed dat bij een scan bij Noordermeer Woning en Projectinrichting.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in