Winkels Albert Verweystraat mogen verdwijnen

Noordwijk – De winkels aan de Albert Verweystraat mogen op termijn verdwijnen. B & W van Noordwijk zijn akkoord met de bestemming ‘wonen’. Op de begane grond van het gebouw naast basisschool Wakersduin zitten onder meer een restaurant, groenteboer en naaiatelier. Na een verzoek van een van de eigenaren heeft de gemeente gesproken met alle eigenaren en zijn ze tot een dubbelbestemming gekomen: detailhandel en wonen. De verwachting was namelijk al dat de detailhandel daar op termijn zou verdwijnen en het zorgt volgens de gemeente voor een kwaliteitsverbetering. De winkels hadden hun sociale buurtfunctie al verloren. Bovendien is het officiële beleid dat detailhandel zich concentreert in de Kerkstraat en Hoofdstraat.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in