Witte Kerk zoekt verzamelaars

Noordwijkerhout – De stichting Vrienden van de Witte Kerk is op zoek naar mensen met een verzameling en een verhaal achter die verzameling. Ze willen heel graag weten wie er in Noordwijkerhout een bijzondere verzameling heeft en er leuk over kan vertellen. Dat kan van alles zijn: speldjes, autootjes, boekenleggers, horloges, popsterren en landkaarten. Iedereen die zich aangesproken voelt en het leuk vindt om over zijn/haar verzameling te vertellen en deze te laten zien, vragen zij om contact met ons op te nemen via: [email protected] Wat ze gaan doen met alle verhalen blijft nog even een verrassing, maar ze zetten in elk geval iedereen met een verzameling centraal tijdens een speciale dag voor en door Noordwijkerhouters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in