Accommodatiebeleid Lisse blijft lastige puzzel

Lisse – Welke accommodaties heeft Lisse nodig? Die vraag blijft lastig te beantwoorden. Lisse heeft het contract met de beheerder van gemeentelijke gebouwen, Bescal, met twee jaar verlengd zodat het gelijk afloopt met het contract van Sportfondsen. Een samenwerking/fusie zou dan eventueel mogelijk zijn. Wethouder Jeanet van der Laan wil in het voorjaar dat de gemeenteraad duidelijk gaat maken welke voorwaarden van belang zijn. Over Ter Specke en de Beukenhof is al besloten. Bij andere accommodaties kijkt het college ook naar de functie in het kader van eenzaamheidsbestrijding. Er is nu aan jongerencentrum de Greef gevraagd of een andere locatie ook zou kunnen. Verder heeft het gemeentelijk gebouw waar danscentrum Welkom is gevestigd ook nog een vrije zolder. Floralis is wat betreft bezetting volgens Van der Laan de best draaiende accommodatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here