Accountantsbureau geeft ondernemers info over Belastingplan 2019

Noordwijk – Twee drukbezochte informatiebijeenkomsten waren er voor ondernemers over Belastingplan 2019. Ze waren georganiseerd door ABIN Accountants en Adviseurs.

Een belastingadviseur vertelde over de gevolgen van het nieuwe belastingplan, zowel voor het bedrijf als voor de privésituatie. Gesproken werd over de belangrijkste veranderingen en de kansen die er zijn voor het einde van dit jaar. De nadruk van het verhaal lag op de belastingboxen en -tarieven voor BV’s. Met alle tips, die daarbij horen, geïllustreerd met voorbeelden, zoals over het wel of niet storten van een vermogen in de BV.

Ook de verhoging van het lage btw-tarief en de bijtelling voor de fiets kwamen aan bod.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here