Bammetje eten met de burgemeester

Foto's Thijs Oorschot

Bollenstreek – Een boterhammetje eten met de burgemeester. Dat gebeurde deze week op diverse scholen in het kader van het Nationaal Schoolontbijt.

Zo ontbeten de leerlingen van groep 7/8 van de Daltonschool Hillegom met burgemeester Arie van Erk. De Noordwijkse burgemeester Jan Rijpstra tikte een eitje met de derdegroepers van de Schapendel en groep 5 van Het Bolwerk in Sassenheim ontving burgemeester Carla Breuer op het ontbijt.

Het Nationaal Schoolontbijt schenkt al 16 jaar op rij aandacht aan het belang van een gezond ontbijt. Dat geeft energie, zorgt voor betere schoolprestaties en levert voedingsstoffen. Maar vooral is ontbijten lekker en gezellig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here