Bijeenkomst Lisse om eenzaamheid te bestrijden

Lisse – Lisse gaat de strijd tegen de eenzaamheid aan. Op 13 december organiseren gemeente en Welzijnskompas een een dialoogtafel ‘Hoe zet je je voelsprieten uit om eenzaamheid te signaleren?’. De bijeenkomst is van 10.00 tot 12.00 uur in het gemeentehuis, Heereweg 254. Iedereen is welkom. Aanmelden kan via h.doelman@hltsamen.nl.

Eenzaamheid komt veel voor. Onder ouderen, maar ook onder jongeren. Je eenzaam voelen, heeft veel impact op je leven. Lisse wil eenzaamheid bespreekbaar(er) maken. Daarom komen er diverse dialoogtafels om over het onderwerp te praten.

Bedoeld om handvatten te bieden en om de vraag naar en het aanbod van (sociale) activiteiten beter op elkaar af te stemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in