Blackjack en Red Velvet voeren carnaval Kokkerhout aan

Foto's Fred van der Bent

Noordwijkerhout – Prins Blackjack en prinses Red Velvet gaan het komende carnaval in Kokkerhout aanvoeren.

Zondagavond werd het paar klokslag elf over elf ’s avonds gepresenteerd door carnavalsvereniging De Kaninefaaten. Prins en prinses heten in het dagelijks leven Jacco Aartman en Jacquelien Oor. Jacco Aartman, financieel medewerker, begon zijn carrière bij de carnavalsvereniging in 1982 als Babyfaat. Jacquelien Oor werkt bij een bloemenexporteur in Aalsmeer en woont sinds 1996 in Noordwijkerhout. Samen hebben ze twee dochters, die beiden lid zijn van de Dansmariekes. Blackjack en Red Velvet zijn het 59-ste prinsenpaar.

Het 52-ste Babyfaatenpaar wordt gevormd door Kane Heemskerk (15) en Daantje van der Poel (16).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here