Bollenstreek kiest prinsen en prinsessen Carnaval

Foto Fred Bakker

Bollenstreek – Naast de Kaninefaaten presenteerden ook diverse andere carnavalsverenigingen in de streek hun nieuwe prinsenparen. Zaterdag stelde in Lisse Prins Erik zich voor als 45-ste prins der Gaapstokken. Erik Turnhout wordt bijgestaan door pages Jessica Nieters en Megan van der Heijden.

In Noordwijk gaan Marcel en Carolien Mooijekind als prins Velo en prinses Caro voor in het carnaval van 2019. In Voorhout kozen de Bokken uit hun midden prins Ted en prinses Claudia. Mike Bakker regeert dit jaar in het Duinknijnenrijk (De Zilk) als prins Murphey. Zijn vriendin Margriet van Saase staat aan zijn zij als prinses Marli.

In Sassenheim kozen de Saksen hun nieuwe prinsenpaar.

Duinknijnen
De Bokken
De Saksen
Noortukkers, foto Willem Krol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here