Boscross bij uitstekend loopweer

Foto Ronald van der Laan

Noordwijkerhout – Een groot aantal deelnemers deed zondag mee aan de jaarlijkse Boscross van de Noordwijkerhoutse Strandlopers NSL.

De hardloopwedstrijd ging door het duingebied bij de Duindamseslag. De deelnemers konden kiezen uit afstanden van 5, 10 en 15 kilometer. In tegenstelling tot de weersvoorspelling was het uitstekend loopweer.

Op de 5 km mannen werd het podium geheel gevuld met atleten van Leiden Atletiek; bij de dames won Amin Maatoug. Bij de 10 km mannen was het Nico Altorf van NSL die 1e werd. Op dezelfde afstand bij de dames was het Nathalie Klaassen van AAV 35 uit Alphen aan de Rijn die als eerste finishte. Op de 15 km werd de winnaar bij de mannen Michal Migala. Bij de dames won Karolien Vrolijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here