Burgemeester Hillegom feliciteert drie 100-jarigen

De heer Van Schie en mevrouw Bakker en burgemeester Van Erk. Foto: Thijs Oorschot

Hillegom – Drie 100-jarige Hillegommers geboren in één week. Reden voor burgemeester Arie van Erk om ze te feliciteren op hun verjaardag. Hij nodigden ze ook uit voor een lunch bij Villa Flora aan de Hoofdstraat. Twee van hen, de heer Van Schie (op 30 oktober jarig) en mevrouw Bakker-Joosten (van 4 november 1918) maakten gebruik van de uitnodiging. Voor de derde eeuweling, de heer Evers (5 november), was zijn gezondheid reden om af te zeggen, maar ook hij ontving apart de felicitaties van burgemeester Van Erk. Het geheim om 100 jaar te worden is volgens mevrouw Bakker altijd op je rechterzij te slapen, dat is beter voor je hart.

Felicitaties voor de heer Evers. Foto: Thijs Oorschot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here