Burgemeester pakt illegaal alcoholgebruik de Grent aan

Noordwijk – Burgemeester Rijpstra pakt horeca-gelegenheden die alcohol schenken aan jongeren onder de 18 jaar hard aan. ’t Zeepaardje, Home en the Champ kregen volgens Rijpstra al te maken met aanpassingen van de sluitingstijden. Rijpstra reageerde tijdens de raadsvergadering op vragen van raadslid Brink van Puur Noordwijk. De burgemeester verwees naar een eerder besluit van de raad om de toegang voor jongeren onder de 18 jaar niet te verbieden. Dat beleid werkt niet, meldde Rijpstra. Volgens hem worden elk weekend dronken pubers door de politie aangetroffen. Rijpstra meldde dat er welwillende ondernemers zijn, maar ook exploitanten die niet uit eigen wil zorgen voor verbeteringen en daarom treedt hij op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here