CDA Hillegom doet onderzoek naar respect

Hillegom – Hoe kunnen de inwoners van Hillegom respectvoller met elkaar omgaan? Het CDA wil dat inwoners meedenken over het antwoord op die vraag. Uit onderzoek blijkt volgens het CDA steeds weer dat mensen zich zorgen maken over de manier waarop we met elkaar omgaan. Zien we nog wel om naar elkaar en, voelen we ons nog wel gerespecteerd op straat? CDA Hillegom deelt deze zorgen en lanceert tijdens de Week van Respect van 5 tot 11 november het ‘Hoe respectvol is Hillegom?’ onderzoek op cda.nl/respect. Door middel van gastlessen en andere activiteiten op scholen, sportclubs en in de wijk, draagt de organisatie van de Week van Respect bij aan een tolerante en respectvolle samenleving. De resultaten van de enquête zullen later bekend worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here