CDA stelt vragen over schade door bouwproject Herenstraat

Het plan voor de Herenstraat (Tekening: Van Egmond architecten)

Voorhout – Het CDA heeft vragen gesteld over ene bouwproject aan de Herenstraat 118-120 in Voorhout. In een raadsmemo had wethouder Brekelmans al antwoord gegeven op een inspreker tijdens een commissievergadering over overlast en schade voor omwonenden. Het CDA stelt een aantal vragen over het meten van trillingen. De omwonenden hadden daar om gevraagd. Ook is eerder melding gemaakt van een expert die geconstateerd heeft dat de schade niet door de bouwwerkzaamheden is veroorzaakt. Het CDA wil daar meer informatie over. Ook wil de partij weten wat voor rol het college heeft in de relatie tussen de bouwer en omwonenden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in