CDA verbolgen over actie Trilokaal

Teylingen – De fractie van het CDA in de gemeenteraad van Teylingen is verbolgen over een aangekondigde motie van Trilokaal over het met contant geld betalen in de Gemeentewinkel.

Sinds mei kan er in de Gemeentewinkel niet meer met contant geld betaald worden, maar alleen worden gepind. Het CDA heeft hierover onlangs vragen gesteld aan het college van B&W, nadat bleek dat dit in strijd is met Europese regels. Deze vragen zijn nog niet door B&W beantwoord. De fractie van Trilokaal heeft nu aangekondigd met een motie te komen waarin het college wordt opgeroepen het betalen met contant geld weer toe te staan.

CDA-fractievoorzitter Reny Wietsma neemt het Trilokaal kwalijk dat ze het antwoord van B&W op de door het CDA gestelde vragen niet afwacht, en vindt de motie prematuur. Tijdens de vergadering van de raadscommissie DEB sprak zij haar ongenoegen hierover uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here