Drie paarden omgekomen bij brand Voorhout

Foto Politie

Voorhout – Bij een brand in een paardenstal aan de Elsgeesterweg zijn drie paarden om het leven gekomen. Twee andere paarden die niet in de box stonden bleven ongedeerd.

Maandagavond ontstond even na 19.00 uur brand in de schuur. Het vuur kon snel worden geblust, maar hulp kwam voor de drie paarden te laat. De schuur werd vrijwel geheel verwoest. De Forensische Opsporing doet ter plaatse onderzoek naar de oorzaak van de brand. Op donderdag 15 november brandde tussen 18.45 en 19.00 uur op dezelfde locatie een paardentrailer geheel uit. Mogelijk is er een verband tussen beide branden.

De recherche zoekt van beide branden getuigen. Zij kunnen bellen met 0900 – 8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here