Eerste paal centrumgebouw ’s Heeren Loo geslagen

Foto's Thijs Oorschot

Noordwijk – Cliënten, medewerkers en verwanten hebben woensdagmiddag de eerste paal geslagen voor het nieuwe centrumgebouw op Willem van den Bergh.

Onder begeleiding van samba muzikanten trokken de aanwezigen naar de bouwplaats. Als eerste werden vier bouwdoeken onthuld, waarop duidelijk te zien is wat er wordt gebouwd in de bouwput. Vervolgens werden onder tromgeroffel de piketpaaltjes geslagen. In het nieuwe centrumgebouw komen het zwembad, de sporthal, de supermarkt, de bakkerij en het lunchcafé, net als de polikliniek, het snoezeltheater en de kantoor- en vergaderruimtes. De bouw gaat een kleine twee jaar duren.

Het gebouw wordt voorzien van zonnepanelen, ledverlichting en een warmte- koude opslag. Ook wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here