Extra maatregelen na beschadigen brug Koudenhoorn

De schade aan de brug (eigen foto gemeente Teylingen)

Warmond – Burgemeester Breuer heeft aanvullende maatregelen genomen om de overlast op recreatie-eiland Koudenhoorn aan te pakken. Dat deed ze nadat waarschijnlijk een vuurwerkbom zondagavond de brug naar Koudenhoorn beschadigde. Vanaf dinsdag huurt de gemeente in ieder geval tot en met maandag 19 november, in samenspraak met de politie, extra toezicht in specifiek voor Warmond. Dit gebeurt in de vorm van particuliere flexteams die bestaan uit professionele beveiligers die bekend zijn op Koudenhoorn. Het cameratoezicht is verlengd tot 4 december. Er geldt nog een samenscholingsverbod dat 14 dagen geldt vanaf 5 november. Daarna kan tot verlenging worden besloten. De APV is aangepast en treedt op 15 november in werking. Dat betekent verbod op overnachten en hinderlijk drankgebruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here