Geen raadsbehandeling klachten van De Raad Bouw

Het bouwplan voor het Rederijkersplein waar kritiek op de voorbereiding is geuit.

Noordwijk – Directeur Brandjes van de Raad Bouw is het niet gelukt om zijn klachtenbrieven over wethouder Bakker behandeld te zien worden tijdens de raadsvergadering. Brandjes zond brieven naar diverse media over het handelen van wethouder Bakker bij twee bouwprojecten. Bakker zou niet integer hebben gehandeld. De totstandkoming van een van die projecten, de bouw op de dierenweide aan het Rederijkersplein, is al een keer gecontroleerd en goedgekeurd door de rekenkamer. Het CDA informeerde daarom wel of de rekenkamer de beschikking had over alle stukken bij de controle. Dat was het geval, aldus Bakker. Burgemeester Rijpstra meldde dat het antwoord op de brieven van Brandjes snel zullen worden gegeven, waarna het onderwerp op de raadsagenda van december komt.

2 REACTIES

  1. Wat wel opvalt dat er nu veel gebouwd wordt door de woning st Noordwijk door Katwijkse aannemers heeft dat met de directeur temaken of kunnen de Noordwijkse aannemers het niet .Er zijn toch zat goede bouwbedrijven in Noordwijk .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here