Granieten palen eruit

Foto Hans Vink

Noordwijk – Op het Jeroensplein is maandagochtend gestart met het verwijderen van een deel van de granieten palen.

Het gaat om de palen aan de kant van het winkelcentrum, woonzorgcentrum Jeroen en aan de zijde van de kerkmuur bij de kerktoren. Ervoor in de plaats komen bolvormige verhogingen die het verloop van de rijbaan aangeven.

De gemeente komt hiermee tegemoet aan de bezwaren die er tegen de granieten palen waren. Met enige regelmaat reden automobilisten er tegenaan. Ook werden de palen te robuust gevonden. In november 2016 werd een motie aangenomen om de paaltjes te vervangen of verwijderen.

4 REACTIES

  1. Kunnen de vrachtwagens van de digros lekker over de stoep rijden .En op de stoep parkeren met die palen reden de mensen voorzichtig want je mag maar eigenlijk dertig km per uur hier rijden de mesten rijden te hard nu kan het nog harder. Bedankt namens de ouderen van de Raadhuis straat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here