GroenLinks organiseert avond over Duinpolderweg: hoe verder?

Hillegom – GroenLinks Hillegom en Haarlemmermeer organiseren op vrijdag 16 november een bewonersbijeenkomst over de Duinpolderweg.

De partij wil met bewoners en andere belanghebbenden in gesprek over de inhoud van het besluit door Provinciale Staten voor de Middenvariant van de weg. GroenLinks denkt dat dit tracé gaat ten koste van woongenot, landschap, natuur, woningen en bedrijven. De weg loopt onder meer door het natuurgebied Oosteinderpolder in Hillegom. Ook zal op de bijeenkomst worden gesproken over de mogelijkheden om de verdere besluitvorming nog te beïnvloeden.

Belangstellenden zijn welkom in dorpshuis Het Eiland, Rietkraag 5 in Beinsdorp. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here