Hillegom sluit fietsverlichtingsactie af

Foto's Willem Hogenkamp

Hillegom – De gemeente Hillegom heeft woensdag de fietsverlichtingscampagne afgesloten met een controle van fietsers en scooterrijders. Dat gebeurde in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en de politie.

Wie de verlichting op orde had, kreeg een smiley van de controlerende agenten. Ook wethouder Jan van Rijn deelde ze uit. Losse draadjes en andere kleinigheden werden ter plekke gerepareerd.

De fietsverlichtingsactie was begonnen op 3 november. Toen kon iedereen bij Fietstrend gratis de verlichting laten repareren. Alleen het materiaal moest worden betaald. Ook in de week daarna konden fietsers daar nog terecht voor reparatie met korting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here