Inbraak Lisse: getuigen gezocht

Lisse – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in een woning op de Westerdreef in Lisse. Die vond plaats op vrijdagavond 23 november, rond 19.20 uur.

De daders klommen over de schutting de tuin in. Vervolgens gooiden zij een baksteen door een ruit van de schuifdeur en wrikten de deur open. De bewoner overliep de inbrekers toen hij thuiskwam. Daarbij werd hij door een van hen bedreigd met een schroevendraaier. De inbrekers gingen er vervolgens vandoor.

Het gaat om drie jonge mannen van rond de 20 jaar oud met een licht getinte huidskleur. Ze droegen zwart gewatteerde jassen, spraken slecht Nederlands en twee van hen hadden een vlassig snorretje. Wie iets opvallends heeft gezien op vrijdagavond kan bellen met 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here