Jongeren aangehouden na gooien vuurwerk

Foto Google Streetview

Warmond – Bij recreatie-eiland Koudenhoorn zijn woensdagavond twee jongeren van 15 en 18 jaar uit Warmond en Sassenheim aangehouden omdat zij zwaar vuurwerk zouden hebben gegooid.

Rond 19.30 uur kwamen uit het dorp diverse meldingen van het afsteken van vuurwerk. Agenten die op de melding afgingen troffen in eerste instantie niemand aan. Getuigen meldden dat zij twee jongens richting Koudenhoorn hadden zien lopen. Daar werden de twee inderdaad aangetroffen. Een van hen bleek bij fouillering in het bezit te zijn van vuurwerk. Beiden zijn hierop aangehouden.

Rondom Koudenhoorn is al geruime tijd overlast door jongeren. De gemeente Teylingen heeft extra maatregelen getroffen om de overlast tegen te gaan. Zo is er een samenscholingsverbod en cameratoezicht.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here